Лицата на bTV Media Group

Лицата на bTV Media Group са хората, които със силата на своя професионализъм и ярко присъствие в телевизионния ефир, са носители на мисията на групата да предоставя безпристрастна и достоверна информация, компетентни анализи, богато разнообразие от гледни точки и човешки истории, както и първокласно развлекателно съдържание, което забавлява, провокира и приобщава хората.

Със своя усет към откриване и развиване на таланти с висок морал, знания и професионализъм  школата на bTV Новините е създала най-разпознаваемите, награждавани и уважавани телевизионни журналисти в България за последните 17 години.

Водещите в ТВ каналите на bTV Media Group продължават да утвърждават и най-високия стандарт в телевизионното развлечение, като представят най-пъстрата и богата палитра от човешки истории, гледни точки и житейски опит по въздействащ и оригинален начин.

Всички те със своя авторитет и високата степен на доверие към тях са и посланици на значими каузи, които засягат качеството на живота на стотици хиляди българи.